Gratis verzending!

Slide Ons botanische serum heeft positief effect op de stevigheid en jeugdigheid van de huid. Bevat wetenschappelijke bewezen ingrediënt tegen huidveroudering.
Nieuw Emblica serum SHOP NOW Amla Serum Gezichtsserum Transparent

Retourneren

Retourneren

Wij pakken met zorg je bestelling in, mocht deze toch beschadigt bij je aankomen neem dan even contact met ons op via info@quenzacosmetics.com bij voorkeur met een foto van de beschadigde verpakking. Je kunt zonder opgave van reden binnen 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. Mist de producten ongebruikt en ongeopend zijn.

LET OP! Kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening en versturen zonder Track&Trace is altijd op risico van de consument. Wij nemen alleen de verzendkosten over mits het een fout is vanuit onze kant. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk terugbetaald (binnen 30 dagen).

Retourzendingen binnen Nederland

Stuur een e-mail naar info@quenzacosmetics.com met jouw ordernummer dan ontvang je alle informatie over de afhandeling hiervan. Wij verzoeken je om de producten in de originele verpakking én in originele verzendverpakking of vergelijkbare doos naar ons terug te sturen.

Retourzendingen buiten Nederland

Bij een retourzending buiten Nederland, vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice via info@quenzacosmetics.com Vermeld in je e-mail jouw contactgegevens en bestelnummer. Tevens ontvangen wij graag je IBAN (International Bank Account Number) en tenaamstelling om de eventuele terugbetaling van jouw retourzending in orde te maken.
Je ontvangt vervolgens per e-mail een retouropdracht die je op jouw retourzending kunt bevestigen.

Wat zijn de kosten voor retourneren?

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest.
Je kunt de verzendkosten in twee gevallen terug krijgen:
Een artikel uit de zending is beschadigd, verkeerd geleverd of anderszins niet correct geleverd. De verzendkosten worden in dit geval vergoed volgens de betaalmethode van aankoop.
Je herroept jouw bestelling op basis van een gegronde reden. Wij beschouwen de volgende redenen als gegrond:
Je hebt een verkeerd artikel gekregen.
Het artikel is kapot of beschadigd.

Wanneer en hoe wordt mijn geretourneerde bestelling/product terugbetaald?

Zodra ons distributiecentrum het retourpakket heeft ontvangen, wordt je retour z.s.m. verwerkt. Na de verwerking van je retour ontvang je binnen enkele dagen het aankoopbedrag terug op je rekening. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling.
Heb je de bestelling betaald met Creditcard, dan kan het terugstorten iets langer duren. Houdt rekening met 10 werkdagen.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je kunt je aankoop retourneren volgens de vastgelegde termijnen uit de algemene voorwaarden. Je kunt zonder opgave van reden binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je bestelling de overeenkomst ontbinden en producten retour zenden. Je dient dan de aangekochte producten in de onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking en in ongebruikte staat (i.v.m. hygiëne) te retourneren. De kosten van de producten die je hebt aangeschaft, zullen worden terugbetaald binnen 14 dagen na retourzending van de artikelen. Kosten van retourzendingen komen voor eigen rekening.

Let op, i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen!
Neem in het geval van een defect of bij een verkeerde levering van ons, eerst contact met ons op om deze kwestie te bespreken alvorens je het retourneert.

Mijn retour voldoet niet aan de voorwaarden, wat nu?

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. Onze retourverwerking stelt aan de hand van diverse toetsingen vast of een retour gestuurd artikel voldoet aan de voorwaarden. Voldoet je retour niet aan de voorwaarden, dan kunnen we deze niet verwerken en niet overgaan op terugbetaling.

Product ruilen?

U kunt het product niet omruilen vanwege hygiëne omdat het een cosmetica product is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Levertijd & verzendkosten

Verzending

Bestel je voor 14.00 uur dan word je bestelling nog diezelfde dag verzonden met PostNL. Alle bestellingen na 14.00 uur zullen de eerstvolgende werkdag worden verzonden.

Je ontvangt altijd per mail de status van je bestelling

Gratis verzending voor alle bestellingen in Nederland

 

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
En ontvang een melding telkens wanneer we een nieuwe blogpost publiceren.